ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK


A GABEBAGS -hez küldött online megrendelések kitételei:

A Gabe webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

A Webáruház szolgáltatásait akkor jogosult a Megrendelő igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „megrendelés” ikonra kattintás megerősítésével jön létre. A felek között ily módon létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

2. A megrendelés

A vásárolt termék tulajdonságait, jellemzőit a termék információs oldalán találja. A Webáruház képkatalógusában szereplő tárgyak egyedi készítésű, kis példányszámú táskák, ezért nem minden esetben reprodukálhatók. Előfordulhat, hogy bizonyos modellekből csak egyetlen darab készül. Ebben az esetben nem áll módunkban további megrendelést teljesíteni. 

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár (bruttó ár). Az árak tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelést a Szolgáltató csak akkor fogadja el, ha a Megrendelő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A Szolgáltatót a Megrendelő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Szolgáltató az Ügyfél megrendelésének megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Ha bármilyen okból a megrendelés nem teljesíthető Szolgáltató ezt köteles a megrendelő felé jelezni.

3. Szállítási és fizetési feltételek

A Termék átvétele történhet  személyes átvétellel, postai úton, valamint futárszolgálat segítségével. 
A személyes átvételre a Showromban van lehetőség. Elérhetősége: Berekai Art Studio 1061 Budapest, Andrássy út 17. Kapucsengő:11
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 12.00 - 16.00.

A Weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban az Ügyfél által megjelölt címre szállítja ki, amennyiben a vásárló ezt a szállítási formát választja.

A vételár kiegyenlítése a visszaigazolt megrendelést követően, a termék kézhezvétele előtt, banki átutalással, előzőleg a számla másolatának e-mail-en történő eljuttatásával az Erste Banknál vezetett 
11600006-00000000-61739145 számú bankszámlaszámra történik (a közlemény rovatba kérjük feltüntetni, a megrendelt áru nevét)

Eladó és Megrendelő között a visszaigazolás elfogadása után, Eladó számlájára érkezett ellenérték jóváírása után számítódik a ÁSZF-ben közölt elkészítési avagy szállítási határidő. Eladó mindaddig nem köteles a szállítást kezdeményezni, amíg a megrendelésnek megfelelő teljes összeg meg nem érkezett.

A megrendelt, és raktáron lévő, terméket az Ügyfél maximum 5 munkanapon belül a szállítási címre történő postai vagy futárszolgálat kézbesítésével kapja meg. Vagy átveheti személyesen a Showroomban, a megjelölt nyitvatartási időben.

Amennyiben a megrendelt termék nincs raktárkészleten, a termék elkészítési idejéről a megrendelő tájékoztatást kap. A terméket az Ügyfél ebben az esetben is a szállítási címre történő kiszállítással kapja meg 15 napon belül.

Az előre kifizetett ellenértéket a Szolgáltató a tájékoztatást követően legkésőbb 15 napon belül visszautalja az Ügyfél részére, amennyiben a megrendelt termékhez szükséges alapanyagokat nem tudja beszerezni. Vagy valamilyen okból a terméket nem tudja előállítani.

GARANCIA

Az eladott áruért az eladó minőségi garanciát vállal. Bármilyen olyan sérülés vagy minőségi hiba ami a helytelen használatból adódik nem az eladót terheli.

Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, melyeket a vásárló online megrendeléskor tévesen tüntet fel és a visszaigazoláskor sem javít.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA


Amennyiben kézhezvétel után úgy dönt, hogy mégsem kéri a terméket, lehetősége van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/1999. kormányrendelet ad lehetőséget. Kérjük, hogy az átvételt követően 14 munkanapon belül jelezze nálunk e-mailben, vagy telefonon ha a megrendelt terméket szeretné visszaküldeni.

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A visszaküldött termék visszaérkeztét követően állapotát ellenőrizzük, majd árát visszautaljuk Önnek, vagy kérésének megfelelően az összeget levásárolhatja webáruházunkban.

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

Az internetes megrendelések feldolgozása munkanapokon, 12.00 -18.00-ig történik.